Dr. Kromek Lóránd vagyok, ortopéd-, traumatológus és kézsebész szakorvos, a PTE Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikájának osztályvezető főorvosa.

A mozgásszervi panaszok gyógyítása a szakmám, a hivatásom, a szenvedélyem. Célom, hogy a hozzám forduló betegek számára a leggyorsabb és legkevésbé fájdalmas gyógymódot biztosíthassam. Ennek érdekében minden esetben a legmodernebb és leghatékonyabb műtéti technikák alkalmazására törekszem. Szakképzettségemet és tapasztalataimat az elmúlt 27 év során nagyrészt Németországi klinikákon és kutató helyeken szereztem. A kint megszerzett, nemzetközi szintű szakmai tudást és a precíz német gyakorlatot itthon is bevezettem és alkalmazom. Itt olvashatja el részletes szakmai önéletrajzomat.

Nagy tapasztalattal, eredményesen és biztonsággal végzek kézsebészeti operációkat, csípő-, térd-, és váll protézis műtéteket. Emellett, számos olyan, kellemetlenséggel, fájdalommal járó mozgásszervi panaszra tudok gyors és hatékony megoldást kínálni, melyek megkeseríthetik a mindennapjait. Itt tudja áttekinteni, milyen panaszok esetén lehet – érdemes hozzám fordulnia. Tisztában vagyok azzal, hogy betegségeink sok szálon összefügghetnek személyiségünkkel, élethelyzetünkkel, lelki állapotunkkal is. Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy mindig legyen elég időnk megbeszélni a tüneteken, panaszokon túl azt is, amit Ön még fontosnak tart. Arra törekszem, hogy minél teljesebb képet lássunk a betegség okairól, és várható kimenetelésről is, mielőtt megbeszéljük az általam javasolt beavatkozás részleteit.

 

Magánrendelésem helyszínein (Budapest és Pécs) szeretettel várom, amennyiben elhatározta, hogy mozgásszervi panaszain enyhíteni kíván, vagy akár a tünetek végleges megszüntetése mellett dönt. Minden további részletet megbeszélhetünk személyesen.