LÓRÁND

400 ágyas Traumatológiai és Kézsebészeti Klinika

Pécs, Ifjúság útja, 7624

Onyx Egészségügyi Központ

Pécs, Szigeti út 41, 7633

Dr. Kromek Lóránd ortopéd traumatológus, kézsebész, lábsebész szakorvos

Pécsi vagyok, itt születtem, itt jártam egyetemre.
1994 ben diplomáztam „ cum laude” minősítéssel. Kezdetben a PTE Anatomiai Intézetének voltam oktatója, kutatója, majd a POTE Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikán kezdtem sebészi pályafutásom. Jelenleg is itt dolgozom mint osztályvezető.

Ennyire nem volt azonban egyenes az út.
2000-ben Németországban Tübingenben voltam kutatói ösztöndíjas, majd 2003-ban és 2005 ben is a németországi Klinik Löwenstein-ban dolgoztam.
Az utam természetesen (nekem természetesen) mindig Pécsre vezetett vissza.

2007-2009 –ig ismét Németország.
Ezúttal Darmstadt, Agaplesion Elisabethenstift Krankenhaus ahol egy sporttraumatológiai és orthopaediai kórházban dolgoztam. Általános traumatológia, ortopédia , porctransplantáció, és rengeteg váll-, csípő-, térd- protézis és protézis.és protézis…..! Így teltek az inas évek.
Az alapok felől kiszélesítettem a sprektrumomat.

2010 től kézsebészetből szakvizsgát tettem. 
Aztán, hogy ne legyen unalmas 2013-2016-ig ismét Németország következett: Künzelsau és Öhringen Baden-Württemberg orthopédiai – traumatológiai osztály, mint vezető operatőr. (Leitender Oberarzt). Németországban is letettem a német kézsebészeti szakvizsgát. Nem honosítottam a magyart, megmérettettem magam. Sikerrel.
Számos tovább képzésen, és expert látogatáson vettem részt, új és még újabb technikák tanulása céljából. Majd ezek után hazatértem föl-földobott kőként újra meg újra…

2016-tól magyar a PTE Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikán dolgozom osztályvezetőként.
Ortopéd-balesetsebész vagyok… Made in Germany. Mond ez valamit?

küldjön üzenetet!

Tegye fel kérdését, amint tudok, válaszolok Önnek a megadott elérhetőségei egyikén. Kérem, ezért valós adatokat adjon meg!

2018 – 2019 © dr. Kromek Loránd –  minden jog fenntartva

created by medicalagency.hu